Υπηρεσίες

Η εταιρία μας στις πλήρως ανανεωμένες εγκαταστάσεις συνεργείου, διαθέτει άρτιο και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, εφοδιασμένο με διαγνωστικά μηχανήματα, ειδικά εργαλεία επισκευών και μετρήσεων, με δοκιμαστήριο κιβωτίων ταχυτήτων καθώς και δοκιμαστήρια ηλεκτρονικών & υδραυλικών εγκέφαλων σασμάν.

Το έμπειρο και εργοστασιακά εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας είναι σε θέση να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής, διάγνωσης, συντήρησης και ανακατασκευής για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων Allison Transmission, Clark-Hurth, ZF Off-Highway, πάντα με γνήσια αξιόπιστα ανταλλακτικά.

Επίσης έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη για μηχανήματα χωματουργικά Dumper όπως Terex, Euclid, Wabco, Volvo καθώς και για μηχανήματα ανύψωσης και μεταφοράς container όπως Kalmar, SMV, Hyster κτλ.

Στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας επενδύουμε διαρκώς σε νέο εξοπλισμό, παρακολούθηση από τους τεχνικούς μας όλων των εργοστασιακών εκπαιδεύσεων, άμεση αναβάθμιση των ηλεκτρονικών διαγνωστικών εργαλείων και πλήρη εργοστασιακή βιβλιογραφία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η εταιρία μας τα τελευταία 20 χρόνια είναι ο επίσημος εξουσιοδοτημένος Service Dealer στην Ελλάδα του οίκου Allison Transmission του μεγαλύτερου και διεθνώς αναγνωρισμένου οικού κατασκευής αυτομάτων κιβωτίων ταχυτήτων.

Είμαστε δίπλα σας, για να σας δίνουμε λύσεις!